WebArtistOfficial

Hoe werkt WebArtistOfficial?

Voordat we aan onze reis beginnen, willen we je eerst kennis maken met de workflow van ons bedrijf die we gebruiken om jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Wij gebruiken de laatste software!

WordPress

Wij kiezen WordPress voor snelle, op maat gemaakte en professionele websites, waarbij klanten eenvoudig controle hebben over de inhoud!

Elementor

Elementor is de plugin die we gebruiken voor uw website. Het is de beste editor voor wordpress om je website te bewerken en aan te passen!

Figma

Als ontwerpsysteem gebruiken we Figma, waar gemakkelijk het ontwerp kunnen bespreken. Hier krijg je een goed beeld van de website!

Onze pakketten

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Bieden jullie ook website-onderhoudsdiensten aan?

Ja, wij bieden inderdaad website-onderhoudsdiensten aan! We hebben drie verschillende abonnementen beschikbaar, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Voor meer informatie over onze abonnementen en wat ze omvatten, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

De ontwikkeltijd van je website is afhankelijk van de omvang en complexiteit ervan. Voor kleinere websites kan het proces 1  week in beslag nemen, terwijl grotere projecten mogelijk  2 a 3  weken duren. We streven er echter altijd naar om efficiënt te werken en je website zo snel mogelijk op te leveren zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Neem gerust contact met ons op voor een meer gedetailleerde schatting op basis van je specifieke vereisten

Ja, absoluut! Je hebt de mogelijkheid om je website later zelf bij te werken of aan te passen. We bieden een gratis service aan waarmee je gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt aanpassen, zodat je zelf wijzigingen kunt aanbrengen op je website zonder afhankelijk te zijn van externe hulp. Op die manier heb je volledige controle over de inhoud van je website en kun je deze eenvoudig up-to-date houden.

Op dit moment bieden we helaas nog geen logo-ontwerp- of brandingdiensten aan. We zijn echter van plan om hier binnenkort mee aan de slag te gaan. In de tussentijd raden we je aan om contact op te nemen met een externe partij die gespecialiseerd is in logo-ontwerp en branding om aan je behoeften te voldoen. 

Ja, absoluut! We kunnen zeker je bestaande website herontwerpen om het een frisse nieuwe look te geven. Of het nu gaat om het updaten van het ontwerp, verbeteren van de gebruikerservaring of toevoegen van nieuwe functies, we staan klaar om je te helpen je website te transformeren en te vernieuwen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen ondersteunen bij het herontwerpen van je website. We kijken ernaar uit om samen te werken en je visie tot leven te brengen!

Ja, op dit moment bouwen we inderdaad alleen websites op het WordPress-platform. Hoewel we nog geen websites op andere platforms zoals Shopify, Wix, of Squarespace creëren, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en aanpasbare websites binnen het WordPress-webbuildersysteem.